Stal Remi      

De beste zorg voor paard en ruiter.

 

In en verkoop van paarden en pony's


Zelf koop ik het liefst jonge paarden. Mijn hart ligt bij het zadelmak maken en het inrijden van paarden op een rustige en respectvolle manier. Hierbij vind ik belonen heel belangrijk. Zeker op  jonge leeftijd leren paarden heel snel. Daarom wil ik dat het paard het zadelmak maken en het inrijden niet als een slechte ervaring ervaart. Het paard moet hier plezier in hebben. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat de paarden die ik zadelmak gemaakt heb op deze manier allemaal erg braaf waren en het leuk vinden om te werken.

Het komt natuurlijk ook voor dat ik andere paarden of pony's inkoop die iets ouder zijn. Alle pony's en paarden die van mij zijn komen dan ook op de site te staan.

Ook help ik klanten om hun paard te verkopen, of een passend paard te vinden voor de klant.