Stal Remi      

De beste zorg voor paard en ruiter.

 

Aan en verkoop bemiddeling.


Aankoop bemiddeling: Hierbij help ik mensen zoeken naar een geschikt paard. Ik praat met klanten wat ze precies zoeken en ga daarmee aan de slag. Als ik een aantal geschikte paarden heb gevonden laat ik dat zien en als de klanten tevreden zijn kunnen we gaan kijken bij een aantal paarden. Ook kunnen de klanten zelf met suggesties komen en kijken we samen of het paard geschikt zou kunnen zijn. Als we de paarden gaan bekijken en er zit echt een geschikt paard bij dan gaan we vaker bij het paard kijken, de klant rijdt ook een aantal keren op het paard, het liefst wel een keer of drie, vier, minimaal. Zelf kijk ik goed naar het paard of het paard helemaal goed loopt, en of er geen rare afwijkingen zijn. En schat ik in wat een geschikte waarde zou kunnen zijn van dit paard. Wel raad ik de klant altijd aan om het paard te laten keuren.

Verkoop bemiddeling: hierbij verkoop ik het paard in opdracht van de klant. Ik kom zelf kijken bij het paard, hoe het paard loopt en of het paard afwijkingen heeft. Ik help de klanten met het vragen van een passende waarde voor dit paard, en ga op zoek naar geschikte mensen voor dit paard. Ook de klant waar het paard van is heeft misschien wensen over het nieuwe baasje en de nieuwe omgeving waar het paard dan komt te staan. Ik neem alles mee in mijn zoektocht om een nieuwe eigenaar te vinden voor het paard.